ГлавнаяБлогиВсе - всеМоя думка
Найти на сайте: параметры поиска

Моя думка

Автор
Опубликовано: 3767 дней назад ( 6 декабря 2013)
Блог: Все - все
Рубрика: Кожен день
Настроение: чудовий
Играет: Градусы – Виновата любовь
0
Голосов: 0
Сьогодні ситуація в нашій країні просто жахлива. Влада переступила межу усього дозволеного, наплювала на нас. Побувавши в неділю на Майдані, я зрозуміла, народ просто так цього не пробачить. Вони нас спробували залякати шляхом побиття ні в чому не винних студентів, а ми їм у відповідь зібралися ще більшою кількістю, тим самим демонструючи власну не покору.
Я розумію, що світова спільнота підтримує мирні зібрання, але режим Януковича мирно повалити дуже важко. Дуже багато є випадків в історії коли отакі диктаторські режими ліквідовували шляхом вчинення доволі жорстокої революції.
Я підтримую радикальні зміни, і дуже би хотіла, щоби Європа зрозуміла, що нашу владу дуже важко зупинити мирно.
Вчора я побачила, як люди готові відстояти своє право на щастя, на мирне життя, на спокій. Український народ готовий докласти усіх сил, щоби досягти того омріяного життя для себе і своїх дітей.
Я б дуже хотіла залишитись там, на Майдані, на жаль не вийшло(((
Люди, які стоять не зважаючи ні на що - це ті свідомі українці, які заслуговують на повагу.
1530 просмотров
Комментарии (1)
Ky4eR # 5 декабря 2013 в 23:42 0
Действительно ситуация на Украине интригует, у меня родственники в Киеве. Хотелось бы что бы побыстрее власть заняли достойные люди. Народ долго терпит, но когда терпение закончилось, он будет действовать и действие это просто так не остановить, особенно тем к кому доверия уже не осталось. Будем надеяться на, надеюсь скорое разрешение конфликта... Но как вы думаете к чему же все идёт ?